Tvirtinimo elementai ir kita

UAB „Argilla“ terasoms tvirtinti siūlo DeckWise ® ir GRAD ClipJuAn ® terasinių ir fasadinių lentų paslėpto tvirtinimo sistemas.

Šie produktai buvo sukurti siekiant padėti profesionaliems statybininkams ir namų savininkams statyti tvirtesnes terasas. Tai mūsų biudžetui draugiškas produktas. Dėl paprasto naudojimo ir patikimumo statybininkai sugaišta mažiau laiko. Naudojant DeckWise ® produktus pastatytos terasos yra tvirtos ir gražios.

Tai ilgaamžės ir tvirtos medžiagos: terasinių lentų tvirtinimo detalės, lentų tarpų intarpai ir kiti priedai. Yra tvirtinančių, kad DeckWise® produktai tarnauja daugiau nei 75 metus, žinoma, svarbu tinkamai prižiūrėti.

Revoliucinė GRAD ClipJuAn ® – terasinių ir fasadinių lentų paslėpto tvirtinimo sistema, kurios dėka klojimo darbai atliekami lengvai, greitai ir tiksliai. Darbo laiko sąnaudos sumažėja net iki 50 proc. Naudojant šią sistemą, terasos surinkimas tampa paprastas ir kiekvienas gali tai atlikti pats.

GRAD ClipJuAn ® paslėpto tvirtinimo sistema užtikrina puikų estetinį vaizdą, saugų paviršių ir stabilų lentų tvirtinimą bei ilgaamžiškumą. Sistema gaminama iš medžiagos, kuri yra ne tik labai tvirta, bet ir atspari klimato pokyčiams (nuo -40 laipsnių C iki +50 laipsnių C).

 

Katalogas